Prvog avgusta ćemo na nebu imati zagrljaj Sunca i Mjeseca, ovaj astronomski događaj daje nam sliku Mladog Mjeseca, koji uvijek donosi neke nove prilike.

Crni Super Mesec je jednostavno drugi Mladi mjesec u mjesec dana. Sada, se sigurno pitate kako je to crni Super Mjesec, ako je 1. avgust. Pa, taj nebeski događaj ćemo osjetiti već danas, 31.jula.

Kao i svaki Mladi Mesec ovaj crni Super Mjesec će uticati i na plimu, ali i na nas, kroz mnoge vibracije. Ovo bi trebao biti blagoslov za nas, ako postoje određene komplikacije koje vučemo još od julske eklipse. Crni Super Mjesec će vam omogućiti da stvari dovedete u balans. Može vam pomoći da započnete projekte na kojima ćete uspješno raditi.

(foto: Profimedia)

Zapamtite, ovo je možda vrijeme za nove prilike, mnoga vrata će se otvoriti u ovom periodu. Koristićete neke nove vještine u osvajanju svojih ciljeva.

Mnogi će vjerovatno biti emotivno osjetljivi, možda ponovno neke rane zabole. U takvim trenucima najbolje bi bilo da sjedite strpljivo, opustite dah, i dopustite svemiru da vas dotakne svojom moćnom energijom.  Opustite se, jer dolazi vrijeme kada trebate ubrati plodove svog rada.

(foto: Profimedia)

S obzirom da je sada vladavina Lava, normalno je da ćete imati liderske sposobnosti i odgovornost o tome kako živite sopstveni život. Dobro razmislite šta je to što vas čini sretnom osobom, pa se usmerite u tom smjeru. Trebali bi ste donijeti važne odluke, čak i ako su pogrešne, jer greške su stepenice do uspjeha. Vi ste ko ste, i duboko u svom srcu, ti to znaš. Nemojte se prestati boriti za sebe.

VIC : Sin pita tatu: Hoćeš li mi kupiti iPhone?

Prestanite sumnjati u svoj sjaj i svoje iskustvo. I vjerujte u sve što mislite da je ispravno. Vjerujte u svoje instinkte, svoju sudbinu i u svoju intuiciju.

(foto: Profimedia)

Sada je idealno vrijeme da poradite na svojim negativnim energijama. Budite lavovski hrabri i odgurnite od sebe svaku sumnju i neodlučnu energiju koju imate u duši i srcu i koja vas koči. Takođe, mnoge stvari trebate gurnuti iz mozga u srce. Kada se sve to akumulira u srcu, tada možete koristiti svoju duševnu energiju i urođenu dobrotu koju imate u sebi. Tada se misli pretvaraju u mudrost, ljubav, istin, prihvaćanja, itd.

CHAT DANA: Oprostila mu je, mada ju je prepao!

Dakle, zapamtite ovaj Crni Super Mjesec treba da iskoristite da sve što radite treba da radite sa punim povjerenjem u sebe.

Dan iskoristite za detoks tijela i uma. Idite na masažu, budite na vodenom danu i meditirajte, prenosi portal ‘Srbija danas’.

Izvor: / novi.ba