Nataša Bekvalac i Emina Jahović nedavno su snimila duet „Muško više ne mogu da zavolim“. Nataša se u spotu pojavljuje kao gospodarica zla, a fotografiju u kostimu objavila je na svojim profilima na društvenim mrežama. 

Ona je istakla da da glumi njena druga ljubav pošto u spotu glumi kraljicu zla, koja sa Eminom ubija trojicu muškaraca, Nataša je poručila da joj nije bilo teško da se ubaci u kožu povrjeđene žene.

Fanovi su dvije pjevačice zasule uglavnom pozitivnim komentarima, a Nataša im se zahvalila putem Instagrama:

– Hvala vam na preko milion pregleda spota za pjesmu „Muško više ne mogu da zavolim“ . Hvala na prvom mjestu u trendingu i prvom mjestu na deezeru…Ljubi vas vaša kraljica zla.Izvor vijesti: Avaz.ba / azra.ba

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.