Poznato je da Nataša Bekvalac iza sebe ima tri braka, tačnije onaj s bivšim vaterpolistom Danilom Ikodinovićem, te s Ljubomirom Jovanovićem i Lukom Lazukićem, te to da iz prvog i trećeg braka ima kćerke Hanu i Katju. Nataša, koja je trenutno okupirana pripremom velikog beogradskog koncerta, je za Story.rs iskreno odgovorila na pitanje zašto se udala drugi i treći put. 

– Ni sama ne znam. Valjda sam težila ka tome da stvorim dom iz bajke  kakvom sam oduvijek maštala, ali i da ispunim neke društvene norme koje su nam svima nametnute – rekla je ona. 

Podsjećamo, Nataša je nedavno za ovaj medij po prvi put predstavila mlađu kćerku nad kojom je dobila potpuno starateljstvo.

 


Više saznajte na izvornom linku: Avaz.ba – Nataša Bekvalac otkrila zašto se udala drugi i treći put / (avaz.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.