Nataša Šavija odlučila je da više ne mari za kamere u rijalitiju „Parovi“, pa se pred njima skinula u donji veš. Naime, ukućanka luksuzne vile se zanijela u kupatilu, pa je ispred ogledala sa fenom u ruci odigrala prljavi ples.

Izgleda da su Šaviji dovoljne sitnice da bi se dobro zabavila, pa je po izlasku iz tuš-kabine kao partnera za igru odabrala aparat za sušenje kose. Mlada pjevačica, kako sebe naziva, nije marila za ukućane koji su prolazili pored nje, već se uvijala u ritmu muzike. Da li je Nataša umislila da snima spot, nije nam poznato, ali je njen ples svakako bio izazovan.

Njene igrarije nisu prošle nezapaženo, pa ju je, osim kamera, snimio i Gastoz, koji je odmah potrčao u kupatilo. U želji da je poljubi, ali i da ima nešto više sa njom te večeri, Gastoz je prišao Nataši, ali ga je ona vješto iskulirala. Umjesto da se prepusti njegovom zagrljaju, Novosađanka je nastavila izazovno da pleše ispred ogledala, dok ju je on gledao sa strane.

Kako je Nataša prije nekoliko dana javno raskinula sa Gastozom, uopšte ne čudi što je odbila da ima bilo šta s njim. Čak ni njegov šarm, ali ni upornost, ovog puta mu nisu pomogli da od pjevačice dobije poljubac. Umjesto toga, mogao je samo da posmatra golišavu Šaviju.

Tek kada je završila svoj performans, ali i temeljno osušila kosu, Nataša je odlučila da se obuče i pridruži drugim ukućanima. Ovaj njen zavodljivi ples nije emitovan na Televiziji „Hepi“, ali je „Alo!“ došao u posjed fotografija na kojima Šavija đuska.

natasa natasa3

//ALO.RS