UFC 244 spektakl u New Yorku pružio je gledateljima zanimljive borbe. Od nokauta high-kickom, teškaških podijeljenih odluka nakon odlične borbe na parteru i uz oktogon, na red su došli i Jorge Masvidal te Nate Diaz koji su u ringu izdržali pune tri runde, a četvrtu nisu smjeli niti započeti. Točnije, nije to smio Nate Diaz nakon dubokih posjekotina.

– Moja je taktika taman profunkcionirala, a on je to tada već odradio svoj posao. Ali, Masvidal, vraćam se po tvoju g***cu, ponovit ćemo ovo odmah – poručio je nekoliko trenutaka nakon prekinute borbe Nate Diaz.

Foto: Sarah Stier

TILL BOLJI OD GASTELUMA

Masvidal srušio Diaza! Liječnik prekinuo borbu u trećoj rundi

Naime, Jorge Masvidal bio je precizan i upućivao je odlične krošee u glavu Diaza, a nekoliko ih je zakačilo područje oko Diazovog desnog oka. Pukla je arkada, rasječena je cijela obrva, i područje ispod oka. No, Diaz je na nogama, želi nastaviti borbu unatoč “popijenim batinama”. Ipak, tu je liječnik koji je nakon pregleda utvrdio – s ovakvim ozljedama nema početka četvrte runde. 

Foto: Sarah Stier

FURY SE OPUSTIO:

‘Tko je UFC prvak, Miočić? S njim bih se borio iste sekunde’

Na svome Instagram profilu, šef UFC-a Dana White je objavio fotografiju lica Natea Diaza nakon šivanja i napisao: 

– Uživo je izgledalo puno gore nego na televiziji. Respekt za Diaza što je nagovarao liječnika da ga pusti da nastavi borbu.

Prekid je razočarao sve prisutne pa i Masvidala i Diaza. 

– Ako je on najopasnija faca, neće valjda prihvatiti ovakvu pobjedu? Nudim mu revanš, želim još jednu borbu, ali već vidim da će biti sranja. Stvaram tim ljudima imena, dajem im revanš, a doveo sam ovdje i predsjednika SAD-a koji ne dolazi ni na borbe za pojas – rekao je ljutito nakon prekinute borbe Diaz. 

Izvor: Eva Grgić / 24sata.hr