U ZAGREBU su sinoć napadnuti navijači Hajduka, a teško je ozlijeđen Nikša Vrca, koji se još uvijek nalazi u bolnici, te ga čeka operacija noge. Vrca je, inače, u centar pažnje dospio nakon što je u svom dućanu stavio jaja na akciju dok Hajduk bude prvi.

Policijska uprava zagrebačka je na svojim stranicama potvrdila da je došlo do napada i da je Vrca ozlijeđen.

”Jučer, 30. listopada oko 21 sat na području Susedgrada na Zagrebačkoj aveniji, nepoznati su maskirani počinitelji upotrebom zasad neutvrđenog predmeta napali 48-godišnjaka i 41-godišnjaka koji su na ulici mijenjali gumu na vozilu. Liječnička pomoć je 48-godišnjaku pružena u KB Sveti Duh gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kriminalističko istraživanje je u tijeku”, stoji u priopćenju policije.

Vrca je iz bolnice za Dalmatinski portal ispričao što se sinoć dogodilo. On i njegovo društvo su nakon dvoboja s Goricom večerali u Zagrebu, a kada su htjeli ući u auto za Split, vidjeli su da im je guma probušena, isparana nožem. U pomoć im je priskočio i jedan Zagrepčanin, da bi u jednom trenutku dotrčala grupa od petnaestak BBB-a i krenula ih tući. Bili su maskirani i naoružani palicama. Vrca je u tom trenutku klečao jer je mijenjao gumu i najteže je prošao, dok su ostala dvojica Splićana prošli bez težih ozljeda. Udaren je i Zagrepčanin koji im je pomogao mijenjati gumu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Izvor: / index.hr