NEVJEROJATNU situaciju doživio je veliki navijač velškog Swansea Cityja Tim Lewis, a svoje frustracije je podijelio na Twitteru.

Naime, ove nedjelje Swansea gostuje kod Cardiffa u Championshipu, a to je najveći derbi velškog nogometa iako oba kluba igraju u drugom razredu engleskog nogometa. Lewis živi u Cardiffu, njegov je dom 1,5 kilometar udaljen od Cardiffovog stadiona, no neće se moći prošetati na utakmicu.

Umjesto toga, morat će otputovati 150 kilometara do sjedišta Swansea Cityja, ići s njihovim navijačima na utakmicu, a nakon susreta se vratiti u Swansea prije nego što može doći u svoj stan. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Zbog toga što je ovaj susret okarakteriziran kao jedan od riskantnijih u organizaciji, morat ćete doputovati s ostalim gostujućim navijačima, a na isti način ćete i napustiti stadion”, odgovoreno mu je u mailu.

Nesretni navijač tako će morati prevaliti 300 kilometara samo da bi vidio voljenu momčad kako igra na stadionu koji je udaljen 1,5 kilometar od njegovog doma, a ukupno 600 kako bi poslije utakmice stigao u stan.

Application to travel independently to the #SouthWalesDerby turned down 👎 So instead of walking 1 mile to ground I'll have to go to Swansea at 6am (no trains, obvs), back to C'diff, then back to S'sea after game and back to C'diff. 200-mile round trip instead of 2! @WeAreTheFSA

— Tim Lewis (@timlewis01) January 6, 2020

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?


Više saznajte na izvornom linku: – Navijač mora putovati 300 kilometara na utakmicu, a živi blizu stadiona / (index.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.