Njemački nogometni prvoligaš Borussia Dortmund objavio je kako je spreman vratiti novac svojim navijačima za godišnje i dnevne ulaznice za svoje domaće utakmice koje su propustili zbog pandemije koronavirusa.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Zbog krize izazvane aktualnim stanjem i Borussia ima financijskih problema, ali u klubu su svjesni kako ih imaju i navijači.

Oni navijači koji ipak žele pomoći klubu mogu to učiniti tako da od vraćenog iznosa uplate 19,09 posto za klupski fond.

Oni navijači koji se odreknu vraćanja novca dobit će na poklon dres ili će sezonsku ulaznicu za sljedeću sezonu dobiti po sniženoj cijeni. (EG)

Foto: Reuters

Više saznajte na izvornom linku: HINA – Navijači Borussije mogu dati 19,09% sezonske karte klubu / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.