Od početka sezone u Prvoj ligi FBiH prošlo je već osam kola. Zbog trenutne situacije oko korona virusa navijačima u svim ligama u Bosni i Hercegovini je zabranjen ulaz na tribine, pa su navijači primorani da traže alternativne načine da bodre svoje voljene klubove. U Federalnoj ligi se širi pozitivna priča među navijačima klubova koji igraju ovaj rang takmičenje.

Naime jučer u osmom kolu na društvenim mrežama facebook i instagram moglo se vidjeti kako navijači Jedinstva iz Bihaća, te navijači Rudara iz Kaknja zejedno uz druženje bodre svoje timove. Isti tako u Banovičima navijači Budućnosti i TOŠK-a zajedno gledaju utakmicu. U petom kolu u Tešnju navijači TOŠK-a su navijače iz Bihaća dočelai sa ručkom i pićem…

Ovakve scene koje se trenutno dešavaju u drugom rangu BiH nogometa su za primjer svima kako se može i treba da održavaju poštovanja između navijača, pa i imeđu klubova. Neka ove scene budu primjer ostalima.

Izvor: Biscani.net

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.