Tijekom intoniranja engleske himne ‘God Save The Queen’ cijeli je stadion Fadil Vokrri u Prištini na nekoliko trenutaka bio obasipan engleskim zastavama. Bila je to koreografija zahvale kosovskih navijača na svemu što je Engleska napravila za njihovu zemlju u ratu za Kosovo.

Foto: Steven Paston/Press Association/PIXSELL

Foto: Steven Paston/Press Association/PIXSELL

Također, kosovski su navijači na predstavljanju prije utakmice izvikivali prezimena engleskih reprezentativaca. Utakmica je prošla u prijateljskom okruženju, ali domaći su nogometaši izgubili 0-4 (0-1). Prvi im je gol zabio Harry Winks, a još su zabijali Kane, Rashford i Mount. 

Foto: Steven Paston/Press Association/PIXSELL

Kosovo je kao treće završilo kvalifikacijski ciklus za Euro 2020., ali još imaju priliku otići na Europsko prvenstvo preko završnog turnira Lige nacija. Tamo će biti još Gruzija, Bjelorusija i Makedonija.

Izvor: Fabijan Hrnčić / 24sata.hr

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.