NBA liga se, kao i većina sportskih natjecanja u svijetu, ne igra i čeka svoj nastavak. Sve ovisi o raspletu situacije oko korona virusa, ali nastavak se očekuje tek početkom lipnja.

Mnogi košarkaši vrijeme provode u svojim domovima, zabavljaju se na razne načine, ali zvijezda Denver Nuggetsa je ipak malo pretjerala u svemu tome. Jamal Murray je objavio na Instagramu video kako ga cura Harper Hempel zadovoljava. Što se događa, shvatio je tek nakon nekog vremena kada je izbrisao video i deaktivirao račun na Instagramu, ali bilo je kasno.

Foto: Ron Chenoy/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

‘Pola’ interneta ga je već vidjelo, a onda se i sam oglasio kako bi barem nešto ‘prašine’ maknuo sa svog ugleda.

First and foremost I would like to apologize to my fans. My account has been hacked, currently working on the issue. Thanks 🙏🏽

— Jamal Murray (@BeMore27) March 22, 2020

– Prvo i najvažnije, ispričavam se svima. Netko je hakirao moj profil, trenutno radim na rješavanju problema. Hvala – napisao je playmaker.

Foto: Instagram

Izblamirano se osjećala i njegova djevojka Harper Hempel koja je zamolila sve korisnike ruštvenih mreža, koji su preuzeli video, da ga obrišu.

Je li mu stvarno netko hakirao profil na instagramu ili se samo previše zaigrao i sam objavio, ne znamo. Ali sigurno će ubuduće pripaziti na ovakve stvari koje će sigurno utjecati na njegov ugled kojeg je krvavo stvorio.

Murray (23) je jedan od najboljih igrača Denvera uz Nikolu Jokića, a ove sezone prosječno zabija 18.8 koševa po utakmici. 


Više saznajte na izvornom linku: Zdravko Barišić – NBA zvijezda objavila video u kojem ga djevojka zadovoljava… / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.