Ne igrajte se sa sudbinom: Savjeti i upozorenja za 2016. godinu


U 2016. godini prema riječima Suzan Miler, jedne od vodećih svjetskih astrologa svaki znak mora biti svjestan nekih ključnih prilika.

Ovan 

Ovo je godina kada konačno treba redovno da idete u teretanu ili istrčite maraton. Prema riječima Suzan Miler, 2016. je idealna godina da se osobe rođene u znaku ovna posvete svom zdravlju i izgledu i dovedu se u formu koju su oduvijek želele. Ako imate zdravstvenih problema, pobrinite se da ih rešite prije septembra. Ovnovima se u drugoj polovini godine smeše moguće bračne ponude. Sve u svemu, ako ste ovan, ovo će biti odlična godina za ostvarivanje zacrtanih ciljeva.

Bik 

Suzan Miler kaže da je za Bikove u 2016. ključno da češće izlaze zato što će im ova godina biti u znaku ljubavi. Ako ste u braku, vaša ljubav će postati veća i dublja. Uz to, može se desiti i da dobijete prinovu.

Blizanci 

Ova godina je idealna za renoviranje, ali i za pronalaženje nove kuće ili stana. Nakon 9. septembra očekuje vas napredak na ljubavnom planu. Suzan Miler u suštini poručuje da prvu polovinu godine provedete u “opremanju gnezda”, da biste u drugoj polovini primili ljubav u to gnezdo. Sem toga, ovaj znak tokom 2016. može da očekuje veliku podršku porodice.

Rak 

Rakovi će 2016. početi da komuniciraju na potpuno nov način. Ako se pitate šta ovo znači, Suzan daje jasne primjere: ako inače radite pisane izvještaje u firmi, ove godine će vam tražiti da uradite nešto potpuno drugačije. Iako će rakovi u prvoj polovini godine biti fokusirani na posao, druga polovina je potpuno u znaku porodice.

Lav 

Ako ste Lav, 2016. doneće vam gomilu novca, ali ne treba da očekujete da se to desi samo od sebe – tražite povišicu. Ova godina je najbolji period da zaradite više novca, pa je bitno da na tom planu preuzmete aktivnu ulogu.

Djevica 

Kada su Djevice u pitanju, 2016. je godina za aktivan društveni život i bivanje u pokretu. Izađite i fokusirajte se na upoznavanje novih ljudi zato što vam ova godina donosi poznanstva s važnim i uticajnim ljudima. Morate da budete spremni da u svoj život primite nove ljude i da imate spreman odgovor kada vas nešto pitaju…

Vaga 

Za Vage je presudna druga polovina godine, kada će im se sve kockice složiti. Ako ste čekali da stvari konačno krenu da idu na bolje, Suzan preporučuje da samo nastavite da budete pozitivni jer će vam u drugoj polovini godine život postati bolji nego ikad.

Škorpija 

Ova godina će biti odlična za započinjanje nevjerovatnih prijateljstava. Škorpije inače preferiraju da ostaju kod kuće i zamara ih ćaskanje, ali 2016. će biti godina za izlaženje i bogat društveni život. U drugoj polovini godine ćete se riješiti svih nepotrebnih stvari u svom životu. Ako se ne rešite svega što vam nije neophodno, univerzum će to uraditi umjesto vas, ali mnogo je bolje da to uradite sami.

Strijelac 

Strelčevi će 2016. postaviti temelje za bolju budućnost. Ove godine vas očekuje veliki pomak u karijeri ako se na taj aspekat života fokusirate do 9. septembra, od kog će se fokus dešavanja prebaciti na ljubavni plan…

Jarac 

Jarčevima 2016. donosi odličnu priliku da porade na svom obrazovanju, uz moguće besplatne školarine ili stipendije. Ako želite da upišete master ili doktorske studije, ovo je savršena godina za to. A ako ne želite da nastavljate s školovanjem, 2016. je prava godina da odete na putovanje iz svojih snova.

Vodolija 

Prema riječima ove slavne astrološkinje, za Vodolije 2016. znači “novac, novac, novac, novac”! Međutim, pod tim novcem ne misli se povećanje plate, već na stvari kao što su povoljni krediti, pa čak i dobici u igrama na sreću (iako Suzan navodi da su znatno slabije šanse šanse da se ovo desi).

Ribe 

Kad su Ribe u pitanju, ovo je godina za brak. Ako niste u vezi, fokusirajte se na ostvarivanje kvalitetnih saradničkih veza. Pronađite novog agenta, menadžera, urednika ili neku drugu osobu s kojom ćete moći odlično da sarađujete i koja će vam unaprijediti karijeru. U drugoj polovini godine očekuje vas priliv novca od bonusa i sporednih projekata.0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...