Dečko Cece Ražnatović, Bogdan Srejović, navodno se zarazio koronom, a pjevačica je svog izabranika dvije nedjelje njegovala u vili u Beogradu.

Čim joj je devet godina mlađi momak javio da ima koronavirus, folk zvijezda je insistirala da se privremeno useli u njenu kuću kako bi mu pomogla da se što prije oporavi.

– Bogdan se sredinom marta požalio Ceci da se ne osjeća dobro. Žalio se na malaksalost i povišenu temperaturu i odmah se javio doktoru. Testirao se na koronu i tad je saznao da je zaražen – priča izvor “Informera” blizak poznatom paru i dodaje de je Srejović odmah spakovao kofer i došao kod Ražnatovićeve.– Ceca je predložila Bogdanu da se iz momačkog stana, koji iznajmljuje na Novom Beogradu, preseli na vilu na Dedinju. Rekla mu je da ne brine za nju jer ona ima antitijela, te da mu neće biti dosadno kod nje i da će ona da ga njeguje. On je to oduševljeno prihvatio i pune dvije nedjelje je proveo u izolaciji kod Cece. Ona se prema njemu ponašala divno, često mu je mjerila temperaturu, kupovala mu lijekove i vitamine, kuhala čajeve… Ma ništa joj nije bilo teško.Prema riječima njihovog zajedničkog prijatelja, pjevačici i menadžeru karantin nije nimalo teško pao.

– Po cijeli dan su gledali filmove i serije. Koronavirus ih je zbližio i učvrstio njihovu vezu jer su prvi put otkad su se smuvali, prije nekoliko mjeseci, zajedno proveli pod istim krovom toliko vremena. Bogdan je izlazio iz Cecine vile samo kad je išao na pregled kod ljekara – priča izvor.

Kako prenose domaći mediji, zaljubljeni par je bio sam u kući.– Niko od Cecinih ukućana nije se bunio što je Bogdan došao u vilu. Te dvije nedjelje Anastasija je bila u Novom Sadu kod dečka Đorđa Kuljića, a unuk Željko je sa roditeljima Veljkom i Bogdanom bio u Titelu – priča izvor i dodaje da se Cecin dečko prije nekoliko dana ponovo testirao i saznao da je negativan na koronu:

– Bogdan se već vratio u stan koji iznajmljuje u blizini restorana gdje radi kao menadžer. I dalje osjeća zamor, ali ne želi da zapostavlja poslovne obaveze. Iako više nisu pod istim krovom, Bogdan i Ceca se viđaju skoro svaki dan.


.

.

.

.

.


Izvor: Informer