“Ne mogu nikako da shvatim moju ženu, stalno kuka kako nema šta da obuče. 

Jednom kad smo krenuli kod kumova njeno spremanje trajalo dva sata, toliko sam bio popizdio da sam otvorio njen ormar i sve stvari pobacao po sobi, desilo se da je iz njenih trenerka ispao prezervativ, odmah je nastala svađa oko toga.

Tog dana nismo ni bili kod kumova, cijeli dan smo sjedili kući i svađali se oko prezervativa.

Kune mi se da je jednog kišovitog dana bila kod prijateljice i da je sva pokisla, pa je njena prijateljica pozajmila trenerku. Ja joj i dalje ne vjerujem, jer i ona je udata. Za svih 7 godina nijednom nismo koristili kondom. Ne znam šta da mislim.”
 

Više saznajte na izvornom linku: – “Ne mogu nikako da shvatim moju ženu” / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.