Bivša učesnica Zadruge Mina Vrbaški uživa u novoj ljubavi, a ona i njen dečko Igor Terzić ne biraju vrijeme, ni mjesto, pa su se u jednoj kafani u naletu strasti dohvatili pred svima.

Vrbaški je na svom Instagram profilu podijelila fotografiju kako se strasno ljubi sa svojim dečkom u jednom klubu, a kako joj se Terzić tokom gostovanja u emisiji “Zadruga – narod pita” nije javljao na telefon zbog njenog ponašanja sa Đeksonom tokom emisije, Mina je na navode o raskidu stavila tačku i pokazala da je u njenom ljubavnom životu (trenutno) sve u redu.

Mina je uz fotografiju napisla da je “njen dečko njen cijeli svijet”, a pratioci rijaliti učesnice komentarisali su kako su Mina i Igor najljepši.

Zorannah legla, pa skinula gornji dio bikinija i bez blama objavila sliku golih grudi! (FOTO)

Zorana Jovanović je uvijek bila sklona provokativnim slikama, ali nikada nije objavila fotku na kojoj pokazuje skoro pa skroz golo tijelo!

No, očigledno sve dođe u svoje vrijeme, pa se Zorannah na Mikonosu previše opustila, skinula je gornji dio bikinija, i pokazala golo poprsje.

Kako se da zaključiti i u komentarima pored fotografije, crna tanka tračica koju je nacrtala preko grudi baš ništa nije ni sakrila, pa su se oni koji je prate zezali da je komotno mogla i bez nje.

– Ljudima se ne sviđa kada plamen postane požar. Spali ga svakako – napisala je Zorannah u opisu fotografije.

Vidjeli ste oldtajmere, vidjeli ste luksuzni grad, a ono što je sada stiglo u Zadrugu je neviđeno ludilo! (FOTO) (VIDEO)

Zadruga 2 uskoro počinje, a Željko Mitrović je, pored voznog parka oldtajmera, pazario su nekoliko mlaznih odijela koja su konačno stigla na imanje u Šimanovcima!

Mlazna odijela će Velikom Šefu omogučiti da šalje svoja pisama, koristiće ga i njegovi asistenti, kao i bezbjednosne službe Pinka, a ovaj rekvizit će nesumnjivo podići bezbednost, kao i rijaliti na imanju u Šimanovcima, na veći nivo.

Željko Mitrović je prije samo 7 dana u Londonu dogovorio isporuku ovih do juče samo eksperimentalnih i svakako do ovog projekta, samo mašti dozvoljenoj ideji o letećim ljudima. Odijela će koristiti Veliki Šef, ali i njegov asistent kao i bezbjednosne službe Pinka. Odijelo posjeduje pet mlaznih motora i leti na visinama do četiri kilometra.

Ovo je samo jedno od tehnološki-revolucionarnih rešenja koja će biti primenjena kao pomoćna rekvizita u projektu ZADRUGA 2.

Najmodernija oprema i najvrednija rekvizita svakodnevno stiže, poput voznog parka oldtajmera koje je Željko Mitrović kupio kako bi što autentičnije prikazao period sa početka XX vijeka. Na projektu pored domaćih autora na čelu sa Željkom Mitrovićem, Milicom Mitrović, Radetom Mihajlovićem i Dusanom Demićem, radilo i oko 200 slikara, vajara i klesara iz Italije, Francuske, ali i iz Britanije kako bi sagradili Kneževinu u kojoj će živeti skoro 50 zadrugara.

Podsetimo, Željko Mitrović sa projektom Zadruga 2, u bajkovitom Imaginarijumu sagrađenom kao kombinacija Venecije, Firence i Monaka, pokušaće da spoji i tri epohe, početak XVI, XX i XXI vijeka.

Video možete pogledati klikom OVDJE.

Maca dobila poruku od Lidije Vukićević: Kada vidite šta joj je glumica napisala shvatićete zašto su svi provjeravali da li je profil pravi (FOTO)

Bivšu učesnicu Zadruge Macu Diskreciju oduševila je naša popularna glumica Lidija Vukićević koja joj je na Instagramu poslala privatnu poruku u kojoj je pružila podršku Maci.

– Kad dobijete ovakve riječi od ovakve žene… Presrećna! Najdraža glumica – napisala je Diskrecija na svom storiju uz printskrin poruke koju joj je poslala naša popularna glumica.

KOJE MACE! Instagram će da padne zbog njihovih oblina (FOTO)

Kada su prije dvije godine učestvovale u emisiji Džejmija Eliota, niko nije mogao da skloni pogled sa njih. Razlog je bio jednostavan, bile su provokativno odjevene do samih granica. A danas su Arijana Selest i Sindi Mar još provokativnije.

Krivci za bum na malim ekranima bile su njihove haljine i obline.

Ali su baš ovim pojavljivanjem uspjele da postignu cilj, mjesecima nakon emitovanja emisije pričalo se o njima. Arijana koja je poznata “ring devojka”, objavila je potom niz golih slika, a na Instagramu gdje je došla do čak 3,2 miliona pratilaca jedna je do najizazovnijih. Od golih fotografija ni danas ne odustaje.

Neprikosnovene su u postavljanju standarda golotinje, toliko udarne u tome da onom ko poželi da drži korak sa njima, nije nimalo lako.

Sa druge strane, Sindi je provokativna do maksimuma, toliko da je pravo čudo kako i dalje “postoji” na Instagramu.