Pjevač se osvrnuo na svoj boravak u Bijeloj kući, ali i na to što ga zadrugari često pominju, a najviše bivša djevojka Luna Đogani.

Sloba Radanović istakao je da ne prati rijaliti, ali da s vremena na vrijeme vidi snimke iz šoua u kom je i sam učestvovao. Pjevač se osvrnuo na svoj boravak u Bijeloj kući, ali i na to što ga zadrugari često pominju, a najviše bivša djevojka Luna Đogani.

-Svi mi govore da sam super pjevač ali da me niko nije skontao dok nisam napravio glupost. Čudan je današnji svijet. Treba biti rođen pod sretnom zvijezdom. Mislim da ne treba graditi karijeru na skandalima. Najveća greška odnosno skandal koji bih promijenio da mogu je to što mi se dogodilo u rijalitiju, a to nikako ne mogu da prežalim– rekao je on i priznao da li gleda klipove iz “Zadruge”.

-Baš rijetko bacim oko na “Zadrugu 2”, ali ne mogu da izbjegnem kada mi ljudi pošalju nešto na Instagramu ili kada me spomenu. Nekada i sam uđem kad se vratim kući sa nastupa, pa upalim TV, pa čujem nešto– priznao je Radanović za “IDJTV”, a na pitanje šta pomisli kada čuje da ga spominju, on je odgovorio:

-Zar je moguće? Dokle više? Eto to pomislim.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.