Ne gubi ni Rada Manojlović vrijeme. I ona je odlučila da snimi duet. I to sa kolegom Emirom Đulovićem.

Emir je otkrio kako je uopšte došlo do dueta sa Radom.

–Kako kažu, kada je nešto suđeno, od toga se ne bježi. Tako je i sa ovim duetom sa Radom. Jednostavno, splet okolnosti je doveo do toga da snimimo ovaj duet. O duetu mogu da kažem da je u pitanju nešto potpuno drugačije od svega što je ponuđeno na domaćoj muzičkoj sceni ove godine – rekao je Emir i potom otkrio šta misli o popurnoj kolegici sa kojom će ukrstiti glas:

–Rada je jedna sjajna djevojka. O njenom vokalu i izgledu ne treba diskutovati. Ipak je to jedna od najuspješnijih zvijezda „Granda“ koja se pojavila i ona uspješno opstaje na sceni sve ove godine.

Veliki uspjeh Emir je imao sa duetom „Cipele“, pjesmom koju je snimio a Andreanom Čekić. Kako sa Radom ponoviti uspjeh pomenutog dueta?

–Pjesma „Cipele“ je po mišljenju mnogih najveći hit u posljednjih nekoliko godina. Ovaj put ne jurimo „Cipele“ već kao što sam rekao, imamo nešto potpuno novo. Siguran sam u uspjeh novog dueta. Inače, pjesma se zove „Svadba“ – otkrio je Emir na kraju razgovora.Izvor vijesti: Ozren Tosic / azra.ba

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.