Okrenuo je stvari na Grbavici u totalno drugom smjeru. Promijenio percepciju na cijelu ligu, kada se vratio u Željezničar. Semir Štilić rijetki je primjer igrača koji nije stigao kada je shvatio da mu je karijera na zalasku, nego je to igrač koji podigao nivo igre Željezničara, ali i kvalitet cijele lige.

Željo je u prvom kolu nastavka sezone remizirao u Bijeljini. Svi objektivni složit će se da se o igri, ili bar kvalitetnoj igri, ne može polemizirati, s obzirom na teren kakav je bio u Bijeljini. Odlučili smo da to ostane iza, a Željinog kapitena pitali smo o onome šta je pred njim i saigračima.

On je igrač koji je već dva puta bio prvak BiH s timom s Grbavice, a, kako kaže, volio bi da se to ove sezone desi po treći put.

– Ne mislim još prestati s igraom, ali svakako bi titula bila kruna moje karijere. To bi bio treći put, ali ova bi mi titula značila najviše – rekao je, između ostalog, Štilić.

 


Više saznajte na izvornom linku: Avaz.ba – Ne planiram još prestati s igrom, ali titula bi bila kruna karijere / (avaz.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.