NE PRESTAJE DA GA IMPRESIONIRA! Kija priznala Slobi da mu sprema POKLON za rođendan, pa mu je spomenula TRUDNOĆU! (VIDEO)

Pink.rs
Njih dvoje danima vode razgovore, a da li će pasti pomirenje između bračnog para, posle svih turbulencija kroz koje su prošli, ostaje da saznamo.

Slobodan Radanović je pred milionskim auditorijumom u rijalitiju “Zadruga” prevario svoju suprugu Kristinu Kockar sa blogerkom Lunom Đogani. Veza ovog ljubavnog para je trajala osam mjeseci, a onda je pjevač naprasno promijenio ploču i okrenuo se Kiji.

Njih dvoje danima vode razgovore, a da li će pasti pomirenje između bračnog para, posle svih turbulencija kroz koje su prošli, ostaje da saznamo.

Budući da se trajanje ovog zabavnog programa produžilo do 20. juna kada Slobia treba da proslavi rođendan, Kristina ga je uvjeravala da će mu tada biti priređena žurka u Beloj kući i da ona ima posebno iznenađenje za njega.

 -Proslavićeš ga kao pobednik. Ma biće 19. na 20. Smislila sam šta ću da ti poklonim, svidjeće ti se. Sitnica je – rekla je Kija, dok je Sloba bio znatiželjan o čemu se radi, ali ona to nije željela da oda.

Poslednjih dana njih dvoje osvanjavaju zajedno i pričaju o svojim avanturama i planovima za budućnost. Dok pjevač razmišlja kako će da snimi pjesme sa svojim cimerima Nemanjom Đerić Đeksonom i Vladanom Vojnovićem Vojketom, Kija je još uvijek u dilemi čemu će se posvetiti nakon rijalitija.

 – Nemam pojma šta ću… Da znam da pjevam, pa ‘ajde neka sam popularna ovako. U svakom slučaju mogu da uđem u “Zadrugu 2” – rekla je kroz smeh Kockareva.

No i pored ozbiljnih tema, njih dvoje su se u jednom trenutku prepustili osjećanjima, razmjenjivali poglede i blago se smješkali, pa čak i “mazili” po licu.

Njih dvoje su do ranih jutarnjih časova šaputali i pričali o mnogobrojnim tema, a Kija je privukla Slobinu pažnju pričom o trudnoći.

– Ja se bojim svega toga. Nikad nisam zatrudnila u životu. Sad znam kako ću izgledati kao trudnica, imaću ovaj ovde podvoljak – pričala je Kristina, dok ju je Sloba pomno slušao.

Zbog toga što su sve vrijeme šaputali, pojedini detalji njihovog razgovora se mogli čuti. O čemu su još Kija i Sloba pričali pogledajte u narednom video-snimku klikom OVDJE.

 0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...