Melissa Willets, mama troje djece i kolumnistica otkrila je koji fizički simptom 100 posto pokazuje da ste trudnii!

Koji su najčešći prvi simptomi trudnoće?

“Sto puta sam mislila da sam trudna. Zato jer sam se osjećala više umorno nego obično, ili sam bila nervoznija. Ali iako sam puno puta sumnjala na trudnoću, svaki put je bio lažni alarm, osim tri puta. I otkrila sam jedan simptom koji uvijek pogodi trudnoću. Pouzdan je gotovo kao test na trudnoću, kunem se. Dok se pojavi, nema šanse da beba ne raste u mojoj maternici. A to su bolne grudi!”, napisala je ova mama tri kćeri, a onda je detaljnije pojasnila:

“Pričam o jakim bolnim grudima kad vas boli samo oblačenje ili skidanje, kad ne možete podnijeti odjeću na svojoj koži. Imala sam ovaj simptom kad sam bila trudna s prvom kćeri, a prije nego što sam saznala da sam trudna. Dok me grudi bole samo dan, dva, onda znači da očekujem menstruaciju. A dok je bol sve jača i traje nekoliko dana do sedam dana, znači da sam trudna!”, objasnila je.

Više saznajte na izvornom linku: – NE TREBA VAM TEST ZA TRUDNOĆU, URADITE OVO I ODMAH SAZNAJTE DA LI STE TRUDNI: Žena podijelila ovaj savjet i sad ga svi praktikuju, NEVJEROVATNO! / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.