Iako je pod terapijom zbog svega što je preživjela u prvom rijalitiju, blogerka sve češće doživljava nervne napade jer je u prostorijama “Zadruge” sve podsjeća na bivšeg ljubavnika, pjevača Slobodana Radanovića.

Blogerka Luna Đogani mogla bi da završi na liječenju ukoliko nastavi da pati zbog Radanovića sa kojim je bila u vezi u prvoj sezoni rijalitija “Zadruga”.

Njena porodica i prijatelji zabrinuti su zbog njenog psihičkog stanja i svega što proživljava sada u rijalitiju, a sve zbog sjećanja na vezu sa pjevačem.

Kako u više navrata nije mogla da se smiri, što zbog Slobine majice koju nosi, što zbog toga što je prostorije rijalitija i pojedine pjesme koje pjevači pjevaju sjećaju na njega, svi su uvjereni da ona neće dočekati kraj rijalitija već će pronaći način da pobjegne.

– Luna pije tablete za smirenje još otkad je izašla iz prve sezone rijalitija, i sa tom terapijom, po savjetu psihijatra, nastavila je i sada kada je u Šimanovcima. Taman se malo sredila psihički, kada je odlučila da uđe u novu sezonu. Svi smo mislili da će biti ista kao napolju, ali očigledno da to nije tako. Ili je potrebno da razgovara sa psihijatrom s vremena na vrijeme ili ona unutra zaboravi da popije tablete, ali očigledno je da nije dobro – kaže jedna od njenih prijateljica i dodaje:

– Svi smo svjesni da je u teškom psihičkom stanju, ali ne možemo da joj pomognemo. Ukoliko nastavi da pravi ispade kao prethodnih dana, tražićemo da joj obezbijede psihijatra. Za kratko vrijeme je ponovo počela da histeriše i ne može da obuzda samu sebe. Svi smo zabrinuti i ne znamo u kom smjeru će njeno ponašanje da se odigrava ubuduće. Ne znamo ni kako da joj pomognemo.

Podsjećanja radi, Luna je i u prvoj sezoni imala slične ispade kada je lomila sve po kući, tukla Slobodana Radanovića i pila alkohol u enormnim količinama.

Prijatelji Đoganijeve dodatno su zabrinuti za njeno psihičko stanje ukoliko ona sazna šta se dogodilo napolju. Luni još uvijek nije rečeno da je njena majka Anabela prijavila sadašnjeg supruga zbog maltretiranja, a to bi blogerku dotuklo.

– Svi se nadamo da Luni neće saopštiti kroz šta prolazi njena majka jer su njih dvije jako vezane. Pored svega što proživljava u rijalitiju jer ne može da preboli Slobu, ovo bi je dotuklo – kaže prijateljica koja je željela da ostane anonimna.

(Blic)