Glumac Janko Milivojević, koji je tumačio Necu u “Srećnim ljudima”, neutješan je zbog smrti glumca Desimira Stanojevića, koji mu je u pomenutoj seriji igrao oca.

– Baš mi je krivo, ne mogu da vjerujem. Izjavio bih saučešće porodici, imam zaista samo lijepa sjećanja o Desimiru. To su lijepe uspomene, na snimanju su se svi prema meni lijepo odnosili. Krivo mi je što se nismo skoro vidjeli, opet, ja se više ne bavim glumom, pa eto. Ali zaista, još jednom, baš mi je krivo – rekao je Janko Milivojević, piše “Blic.rs”.

EVO KAKO NECA DANAS IZGLEDA, IZRASTAO U PRAVOG MUŠKARCA —>>>

Više saznajte na izvornom linku: – NECA IZ SERIJE “SREĆNI LJUDI” OPROSTIO SE OD Desimira Stanojevića, svog oca iz serije: KAD VIDITE KAKO NECA DANAS IZGLEDA, NEĆETE DOĆI SEBI, FRAJER ZA KOJIM ŽENE GUBE GLAVU! / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.