“Neće više biti skupova na ovaj način, idem prvi za svoje dijete protiv vas”

N1

“Ja ću insistirati da moj advokat Ifet obavezno bude na sastanku Tegeltije sa ambasadorima EU. Nećemo dozvoliti da kupuju vrijeme kao Lukač i Lepir”, kazao je Davor Dragičević.

Dragičević je kazao da poziva sve građane da stanu u odbranu sami sebe i svoje djece.

“Pozivam sve građane da odmah stanu u odbranu sami sebe i svoje djece prema onima koji će prvi izazvati incident. Nemam ni snage ni volje nikome se pravdati za ovih 280 dana. Ja znam ko sam, ko su mi djeca, ko su mi prijatelji. Znam vrlo dobro ko su oni u plavim uniformamam i ovi što im komanduju. Ja sam konobar i prvi put sam uhapšen u skoro 50. godini, u Banjaluci, u svojoj državi”, kazao je Dragičević.

“Ma j… ti državu koju si stvorio i učestovao u stvaranju i koja ti da na dar da kovčeg i to ti uradi od djeteta. Ma j… tu državu. Ne mogu ni plata, gledam sliku, ljubim, ne znam više ko sam, šta sam. Hoću da plačem, hoću da jaučem, hoću da sanjam. Tebe nema, više nikad doći nećeš. Ko je vrijedan boli, tebe, mene? Neće više biti skupova na ovaj način, nemamo više šta uraditi. Idem prvi za svoje dijete protiv vas svih”, zaključio je Dragičević.

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...