Nejra Prošić iz Cazina slavila direktan prolaz u idući krug Zvezda Granda (VIDEO)

krajina.ba

U novoj sezoni popularnog muzičkog takmičenja “Zvezde Granda” jedna od kandidatkinja koja je prošla u idući krug je Nejra Prošić iz Cazina.

 

Nejra ima osamnaest godina, vokalna je pjevačica sve popularnijeg Artist benda. Takmičila se u “Pinkovim zvezdama” gdje je došla do trećeg kruga. Za sebe kaže da je samokritična i realistična osoba. Njeni muzički uzori su Adil i Marija Šerifović.

Prošić je u prvom krugu “Zvezda Granda” naljutila Mariju Šerifović i za mentora dobila Anu Bekutu, a u drugom krugu slavila direktan prolaz dalje sa pet osvojenih glasova žirija.

 

 

 

– “Pjevaš jako lijepo, ali ti imaš neki problem sa izrazom. Dok si pjevala prvu pjesmu, ništa te nisam razumjela”, istakla je Marija koja joj jedina nije dala glas, a ovaj put mlada Cazinjanka predstavila se pjesmama “Hiljadu nula” Nataše Bekvalac i “Nismo smeli” Marije Šerifović i Jovane Nikolić.

Njena mentorica Ana je sve vrijeme navijala za nju i od nervoze pokidala gumicu za kosu, a kako je to izgledalo sinoć, pogledajte u videu u prilogu.

 

Izvor: krajina.ba0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...