Za neke navijače to je samo stara plastika, ali za neke je puno više od toga.

Vicente Calderon je prošlost Atletica. Novi stadion Wanda Metropolitano je poseban i spektakularan, veći, bolji, ali Vicente Calderon je ono što ostaje zapisano u historiji madridskog kluba. Tu je Atletico uradio puno toga. Iz vikenda u vikend se smijalo, plakalo, radovalo, tugovalo…

Stare stolice sa Vicentea Calderona mogli su uzeti navijači koji su imali sezonske ulaznice, a neki su odnosili kući komade starog terena za uspomenu. Oko 22.000 navijača zatražilo je stolice i poslalo je zahtjev klubu, a klub je odlučio svima da izađe u susret.

Među navijačima koji su stajali u redovima da traže svoje stolice bili su Angel Peinado i njegov sin Alex.

Nova upotreba za sedište od stare Vicente Calderón.

“Niko ne može ni da zamisli koliko nam ovo znači. Možda nekome izgleda bezvrijedno, nama imaju veliku sentimentalnu vrijednost. Na stadionu smo proveli 12 godina i to je nama nešto najljepše na svijetu”, rekao je Peinado.

“Lijep gest kluba, dobro je imati mali dio Calderona, tamo smo prošli toliko lijepih i loših stvari. Tužno je kada znate da više nećete biti tamo”, dodao je njegov sin Alex.

Nosilac sezonske ulaznice broj 2.274 . Luis Miguel Benito je potražio svoje staro mesto na početku jula. Sada je ponosan. Neki su dolazili iz raznih krajeva svijeta kako bi uzeli stolicu i ponijeli je sa sobom kao suvenir i sjećanje na lijepe momente.

Sličnu stvar je nedavno napravio Željezničar, čiji navijači su odlazili po komade starog travnjaka, onog istog na kojem je Željo godinama unazad igrao, osvajao trofeje i sticao reputaciju jednog od najvećih klubova na ovim prostorima.

Neke stvari se zaista ne mogu kupiti novcem.

Fanovi Atlético Madrid pronalaze novi dom za svoje stare Calderón sedišta

Bouchard: Nisam imala seks 457 dana

Eugenie Bouchard objavila je na Instagramu kako nije imala seks 457 dana.

Kanađanka je napisala da nije imala seks 457 dana, ali onda objasnila da svi mogu da se opuste i da je u pitanju samo šala.

Mnogi nisu shvatili, pa su joj nudili pomoć u komentarima, a seksi teniserka nije željela ulaziti u rasprave.

Ona u utorak počinje turnir u Montrealu, a u njenoj bogatoj karijeri ima raznih stvari i dosta je aktivna izvan terena.

Jednom prilikom je mladog studenta zbog izgubljene oklade izvela na spoj, a njene fotografije često dospijevaju u medije. Ako se pitate zašto, odgovor nudimo u nastavku

Još fotografija:

.

Skinula se Bar Rafaeli, jedna od najljepših žena svijeta 

Jedna od najzgodnijih žena na svijetu, manekenka i nekadašnji “Viktorijin anđeo” Bar Rafaeli (Refaeli) i dalje izgleda perfektno.

Manekenka je trenutno na odmoru, a tamo gdje je more, tu su i minijaturni bikini, kao i fotografije s plaže.

Ovoga puta Bar je pokazala da ima fenomenalnu figuru koja privlači brojne poglede, ali svima je najviše za oko zapala njena zadnjica.


Još nekoliko fotografija jedne od najljepših žena na svijetu: