Thylane Blondeau na prezentaciji Tommyja Hilfigera sjedila je u prvom redu, a kasnije se družila s “utjecajnim ljudima” iz industrije, piše Independent.

Mlada francuska manekenka široj javnosti postala je poznata 2011. godine kad je proglašena najljepšom djevojčicom svijeta, no manekenstvom se počela baviti još 2005. kad je samo s četiri godine nosila reviju poznatog dizajnera Jean Paula Gautiera.

Javnost je šokirala kad je s 10 godina pozirala za Vogue poput neke 25-godišnjakinje, u visokim potpeticama i s jakom šminkom.

Okušala se i u glumi, a debitirala je u francuskom filmu “Belle & Sébastien: The Adventure Continues”.

Na Instagramu je prati više od 1,8 milijuna ljudi, a mnogi joj predviđaju blistavu karijeru.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.