Nekadašnja Zvezda Granda ušla u Zadrugu i iznijela šokantne tvrdnje o Kijinoj i Slobinoj svadbi, a kada je spomenula odlazak u hotel svi su ostali u čudu!

e-turneja.com
Nekadašnja Zvezda Granda ušla u Zadrugu i iznijela šokantne tvrdnje o Kijinoj i Slobinoj svadbi, a kada je spomenula odlazak u hotel svi su ostali u čudu!

Nova učesnica Zadruge Nadežda Biljić, nekada se takmičila u Zvezdama Granda, bliska je prijateljica Slobodana Radanovića, koja je pevala i na njegovom svadbenom veselju sa Kijom.

Pred ulazak u Zadrugu ona je i najavila kako zna mnogo toga o njihovom odnosu, a prethodne noći je za stolom ustala i kako bi iznela detalje u koje je upućena, a tiču se Slobine i Kijine svadbe.

Međutim, pojedini detalji ispostavili su se kao potpuna dezinformacija.

– Ono što sam videla na svadbi, videla sam i pre svadbe… Meni je prosto nevorovatna činjenica da neko ko je razdvojen fizički, nema kontakt preko telefona, njih dvoje ako su se čuli dva puta od kad sam ja sedela sa Slobodanom, na svirkama, posle svirke… – rekla je Nadežda.

– Ti ćutiš na ovo?! – pitala je Kija Slobu.

– Ne, ja sam rekao da smo se mi stalno čuli- rekao je Sloba.

– Pa šta sad ona govori da smo se čuli dva puta? Mi smo se čuli više nego što se iko ikada čuo! – rekla je Kija.

– Ja sam rekla u toku svirke, u toku tezge. Ja kad završim svoju svirku, ja se svom momku javim… Ja gledam iz svog ugla. Sad, kakav su njih dvoje odnos imali, to znaju samo njih dvoje. Na svadbi sam bila. Ja Slobodana devedeset posto svadbe nisam videla uopšte. devedeset posto svadbe ga nisam nigde videla, niti da naruči pesmu, niti da se pozdravlja sa gostima. Ja nisam njima držala sveću, ne znam šta je bilo, ali evidentno je da su imali normalan odnos u braku do ovoga ne bi došlo. Ako se ne varam ti si Slobo pred kraj svadbe bio nešto s*eban, ako se ne varam?- pitala je Nadežda.

– Tad smo se posvađali – dodala je Kija.

– Rekao si, Slobo, da nekom tvom nije dobro, a, u stvari, gde je bila tvoja supruga u tom momentu? – pitala je Nadežda.

– Bila je sa nekim njenim drugaricama… – odgovorio je Sloba.

– Ja sam spolja čula neku drugu priču. Čula sam da su je odvezli u neki hotel… Nije ti bilo dobro…? – rekla je Nadežda.

-Mene su prvo odvezli u hotel, on je ostao, ispratio ostale i onda došao – rekla je Kija kojoj je prilično čudno bilo to što je Nadežda rekla.

– Ja sam čula nešto drugo… – rekla je Nadežda, očigledno aludirajući na to da se Kija sa nekim našla u hotelu.

Međutim, Kija je rekla da je i sloba došao u hotel, što je i on potvrdio, čime je stala na kraj daljim spekulacijama.



0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...