Službeni Hajduk će se prema večerašnjoj utakmici odnositi kao i uvijek kad su u pitanju reprezentativni ogledi. Organiziranog odlaska i gledanja utakmice nema, ali svakom je ostavljeno na volju hoće li otići do Poljuda ili gledati utakmicu na TV-u.

PRIJENOS UŽIVO

Evo gdje možete gledati susret Hrvatske i Mađara na Poljudu

Kako bi igračima izašli u susret, za danas je organiziran samo jutarnji trening u Postirama na otoku Braču. Tako igrači koji to žele mogu otići na Poljud. Nije poznato koliko ih je uspjelo nabaviti ulaznice, no sigurno će dio nogometaša Hajduka biti na Poljudu.

LUKA MODRIĆ:

‘Mandžo? Čujemo se stalno, a čut ćemo se i nakon utakmice’

Kad su u pitanju čelnici kluba, jedini koji ima pozivnicu za utakmicu je predsjednik Marin Brbić, koji nam nije želio otkriti hoće li doći u ložu Poljuda ili će ostati kod kuće jer Hajduk službeno ne sudjeluje u organizaciji večerašnje utakmice s Mađarskom.

Dok se navijači i igrači pripremaju za utakmicu protiv Mađarske, igrači Hajduka treniraju u Postima na otoku Braču te su lijep i sunčan dan iskoristili za kupanje i opuštanje mišića. Neki su ušli samo do koljena, a oni hrabriji su se smočili cijeli dok je sve sa smiješkom promatrao trener Hajduka Damir Burić.

☀️🌊😎😁

Objavljuje HNK Hajduk SplitSrijeda, 9. listopada 2019.

Izvor: Tomislav Gabelić / 24sata.hr