Legendarni španski fudbaler Sesk Fabregas (Cesc Fabregas), trenutno vezista Monaka, dao je zanimljivu izjavu putem Twittera kojom se požalio koliko mu je dosadno bez fudbala.

Fabregas je tom prilikom malo i pecnuo suprugu Danijelu Siman, s kojom je zvanično u brak stupio prošle godine. 

Njih dvoje su, inače, u vezi od 2010., a poznato je da je Danijela 12 godina starija od njega.

– Kako ćemo neko vrijeme morati ostati kod kuće, a supruga za sada ne želi da pravimo djecu, možete li da mi preporučite neku seriju koja ima barem četiri sezone – našalio se Fabregas.

Danijela i Sesk inače imaju troje djece – kćerke Liu i Kapri i sina Leonarda. S tim da i iz prvog braka ima dvoje djece.


Više saznajte na izvornom linku: Avaz.ba – Nema fudbala, a ona neće da pravimo djecu / (avaz.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.