VJEČNO pitanje – Lionel Messi ili Cristiano Ronaldo?

Ovog puta je odgovor na to pokušao dati veznjak Manchester Uniteda i reprezentacije Srbije Nemanja Matić.

“Oni su tako različiti igrači, a opet na istoj razini. Oni dominiraju posljednjih 15 godina i svatko od njih ima svoj stil, ideje i sklonosti. Za mene su to dva najbolja nogometaša u povijesti”, rekao je Matić, a kada je trebao odabrati, odlučio je da presudi njegov sin.

“Moj sin kaže – Ronaldo. Cristiano je veliki talent, ali je za njega najvažniji način na koji trenira. Naravno, ne kažem da isto tako ne funkcionira i Messi, ali za sina je najbolji igrač Ronaldo”, zaključio je bivši igrač Kolubare, Košica, Chelseaja, Vitessea i Benfice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Amené à faire un choix entre Cristiano Ronaldo et Lionel Messi, le milieu de terrain de Manchester United Nemanja Matic a eu bien du mal à se prononcer : « Messi et Ronaldo, peut-être les deux meilleurs de l'histoire » https://t.co/SrKQwO8T80 pic.twitter.com/OZNQGiiDeS

— L'ÉQUIPE (@lequipe) April 13, 2020

Podsjetimo, u rujnu nakon utakmice Srbije i Portugala (2:4) u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo Matić je nakon utakmice čekao ispred svlačionice Portugalaca kako bi slikao svoja dva sina s njihovim uzorom Ronaldom. 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?


Više saznajte na izvornom linku: – Nemanja Matić: Messi i Ronaldo su dva najbolja nogometaša u povijesti / (index.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.