Sarajevo Streat Food Festival se održava u centru Sarajeva,a svake večeri publika se osim uksune hrane,provodi i uz koncerte. Ove večeri nastupio je Neno Murić i napravio sjajnu atmosferu.


Pjevao je svoje pjesme,ali i hitove svojih kolega. Pjevač nije imao nikoga na bini da mu se pridruži i zapleše,pa je dohvatio stalak od mikrofona.


Nenu je ponijela atmosfera,a stalak je poslužio za koreografiju. Za njega ovog ljeta nema odmora,a kako je najavio tokom jeseni publiku čeka nova pjesma.

Izvor vijesti: Nina Novaković / azra.ba

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.