NEOČEKIVANA REAKCIJA? Evo šta je Slobina žena rekla o razvodu!

Alo.rs
Skandal koji u posljednje vrijeme potresa “Zadrugu”, ponovo je u prvi plan izbacio navodnu romansu između Lune Đogani i oženjenog Slobe Radanovića, a sva je prilika da pjevač lagano gubi podršku supruge, koja je čak i ušla u rijaliti kako bi branila njegovu čast.

Naime, nakon što se “Zadrugom” pronijela priča da su Sloba i Luna imali se*s u kupatilu, pjevačeva supruga Kristina Kockar, reagovala je neočekivano.

Iako je stjuardesa iz Zrenjanina, tokom gostovanja u “Zadruzi” svim silama branila nevjernog supruga, pravdajući Slobinu bliskost sa modnom blogerkom tvrdnjom da pjevač nije prešao granicu pristojnosti, nakon priče o navodnom sek*u, Kristina nije željela da daje izjave za medije. Umjesto toga, Kija je na društvenim mrežama objavila da nije u braku.

Naime, na njenom profilu na Fejsbuku stoji da je i dalje singl, uprkos činjenici što je prije pet mjeseci izgovorila sudbonosno “da” Pinkovoj zvezdi.

– Taj status stoji još otkako sam napravila profil na Fejsbuku. Razumijem da je vama interesantna priča o navodnom sek*u između Slobe i Lune, pogotovu što se ja ne oglašavam. Niti ću – bilo je sve što nam je Kristina rekla.

Sa druge strane, nešto burniju reakciju imala je kćerka Anabele Atijas i Gagija Đoganija, nakon što je saznala da se Zadrugom prenijela vijest o njenom navodnom sek*u sa Kijinim suprugom. Tako se najprije Luna posvađala sa Saškom Karan, zbog sumnje da je upravo pjevačica proširila tu vijest u rijalitiju, da bi ubrzo doživjela potpuni emotivni slom.

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...