“Neplanirano sam ostala trudna i istog trenutka kada sam to saznala odlučila sam da bebu podvalim momku koji je prosto lud za mnom.

Nisam prema njemu ništa osjećala, ali željela sam da zadržim tu bebu. U roku od 20 dana već sam bila udata žena i sve je bilo savršeno.

Međutim, kada sam se porodila, on je, kao u uostalom svi bližnji, čak uključujući i mene samu ostao u šoku.

I ja i on i svi naši smo prirodno plavi, ono baš žute dlake, a beba koju sam rodila bila je toliko crna da je na prvi pogled bilo jasno da tu nešto ne štima.

Tek tada sam shvatila kakav sam problem sebi napravila jer muškarac sa kojim sam ostala trudna je bio turčin i ljetna šema.

Nekako sam muža ubijedila da je moguće da dijete bude crno, ali njegova majka, moja svekrva je uradila test i sve razotkrila.

Ja sam se pravila naivna, a ovaj moj toliko me voli da je čak i na moje iznenađenje rekao da ga nije briga što nije biološki otac jer se osjeća kao otac i biće mu otac dok je živ.

Vjerujte tek tada, a evo skoro godinu smo u braku, sam osjetila nešto prema njemu. Iako sam planirala biti s njim u vraku samo godinu, dvije, čini se kako ću s njim dočekati duboku starost i rodit mu barem jedno njegovo dijete.

Čudni su putevi božiji, da mi je neko rekao prije godinu da će se ovo desiti, rekla bih da je lud.”
 

Više saznajte na izvornom linku: – “Neplanirano sam ostala trudna” | Novi.ba / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.