NEPREPOZNATLJIVA UDALA SE ZA BOGATAŠA I NAPUSTILA BALKAN Svi je dobro znate, a danas živi u vili od 33 miliona eura i vodi luksuzan život!

Biscani.net
Emina Čunmuljaj je crnogorska manekenka albanskog porekla, rođena 1984. godine u Mičigenu, u Americi, a četiri godine kasnije preselila se s roditeljma u Tuzi, u Crnu Goru.

Emina Čunmuljaj je crnogorska manekenka albanskog porekla, rođena 1984. godine u Mičigenu, u Americi, a četiri godine kasnije preselila se s roditeljma u Tuzi, u Crnu Goru.

Sa 16 godina prijavila se za Elitovo takmičenje, pobjedila i tako počela svoju uspješnu modnu priču koja traje i danas. Živi u Njujorku, kao i njena porodica.

“Roditelji nisu znali kada sam se prvi put prijavila za kasting. Kada sam pobjedila u Crnoj Gori na Elitovom izboru i pozvali me da idem u Beograd, majka mi je rekla: “Samo preko mene mrtve!”, prisjećala se Emina u jednom od svojih intervjua.

“Bilo je teško zaista, ali su na kraju moji roditelji prihvatili da nesam izabrala put kojim su išli oni, već svoj, drugačiji, ali jednako dobar. Naravno, ne želim ovim da kažem da moja majka nije izabrala pravi put, to nikako. Moja majka je najdivnije stvorenje i svaki korak koji napravim u životu, mislim o koracima kojima je moja majka hodala”, rekla je ona.

Kada je imala 16 godina prijavila se na takmičenje za “Elitovo” lice i pobjedila. Tada je započela njena uspješna karijera tokom koje je sarađivala sa najpoznatijim svjetskim modnim kreatorima – Žan-Pol Gotjeom, čija je bila muza, Robertom Kavalijem, Dolče i Gabanom, Karolinom Hererom, Majklom Korsom, Markom Džejkobsom…

Emina je udata za američkog milionera Sema Nazarijan, koji je vlasnik lanaca kockarnica sa kojim ima ćerku Elu, a danas Emina živi na Bel Eru, u vili koja košta 33 miliona dolara. Luksuzna vila osim bazena ima i teretanu.

Eminin suprug Sem, kupio je luksuznu vilu na Bel Eru za 33 miliona dolara prije dvije godine.

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...