NEPREPOZNATLJIVI! Fotografija sa vjenčanja Anabele i Gagija napravila HAOS na internetu (FOTO)

Pink.rs
Gagi Đogani i Anabela Atijas bili su jedan od najpopularnijih dens duo devedesetih godina u Srbiji.

Gagi Đogani i Anabela Atijas bili su jedan od najpopularnijih dens duo devedesetih godina u Srbiji. Pored toga što su stvorili veliku porodicu, oni su Srbiji ostavili neke od najboljih dens hitova koji se i dan-danas slušaju.

Gagi se nakon razvoda sa Anabelom povukao iz medija, dok je Anabela nastavila da snima pjesme kao solo umjetnik. Nekoliko godina kasnije upoznala je sadašnjeg muža Andreja Atijasa sa kojim je dobila kćerku Blankicu.

Kćerke Luna i Nina su nastavile život sa Anabelom, uz održavanje odnosa sa svojim ocem. Gagijeve kćerke su na iznenađenje mnogih prihvatili Andreja kao drugog oca koji ih nije odvajao u odnosu na njegovu biološku kćerku Blankicu.

Najstarija kćerka Luna Đogani je došla u žižu interesovanja zbog ulaska u rijaliti “Zadruga” i veze sa oženjenim, a sada razvedenim, pjevačem Slobom Radanovićem. To je jedan od razloga zbog kojih novinari pomno prate svaki pokret članova ove poznate porodice.

Javnost je danas iznenadila fotografija sa venčanja Đoganijevih na kojoj je Anabela plavuša u vjenčanici od čipke, dok je Gagi nosio plavo odijelo sa šarenom kravatom.

Dobro izgledaju shodno vremenu kad je fotografija nastala – glasio je jedan od najzapaženijih komentara.

Karići napravili svadbu od milion eura: Torta je koštala 2.000, Aco Pejović je zaradio 15.000, a pokloni idu na dvije strane (FOTO) (VIDEO)

Političar i biznismen Bogoljub Karić oženio je jedinog sina, Nebojšu, a za ceremoniju održanu na Svetom Stefanu uložio je oko milion evra.

Spektakularno vjenčanje je prošlo u nezaboravnoj amtosferi, a Bogoljub je sa svojom djecom mjesecima učestvovao u organizaciji do posljednjeg detalja. Kako Alo saznaje, osim što je platio najskuplju lokaciju, dekoraciju sale i čitave Kraljičine plaže na Miločeru, inostrane kuhare koji će se brinuti o hrani za goste, odlučio je da svim zvanicama, a bilo ih je oko 200, plati i smještaj u najboljem hotelu i troškove puta.

– Otkako su počeli sa organizacijom, prvo što su zamislili jeste da svima obezbijede smještaj i da ih ne opterete materijalno zbog dolaska na vjenčanje. To su i uradili, mjesec dana prije vjenčanja rezervisali su nekoliko najboljih crnogorskih hotela za svoje ljude. Samo jedan dan u sobi takvih hotela košta nešto više od sto evra – rekao je izvor Alo-a i otkrio da su Karići odlučili da i posle slavlja nastave boravak na Crnogorskom primorju, a odmor su obezbijedili i zvanicama.

Osim što su gostima platili sve što su mogli da plate, doneli su odluku da ostanu na crnogorskom primorju sve do četiri crkvena vjenčanja koja ih čekaju 28. avgusta u Hramu Svetog Save.

Kako je Alo naveo, svadbena torta koštala je 2.000 evra, a jedan od pjevača koji je bio zadužen za atmosferu je Aco Pejović. Za njegov angažan Karići su se otvorili 15.000 evra.

Među zvanicama vjenčanja kao iz bajke našli su se i Miloš Biković i njegova djevojka Barbara Tatalović. Glumac je na simpatičan način pred svima poručio svojoj izabranici da želi da je oženi, kada je mlada trebalo da baca bidermajer.

– Barbara, hoću da te vidim u prvim redovima – rekao je on.

Luksuznih nekoliko dana na jahtama i uživanje na najskupljim mestima obezbijedili su i ostalima koje poslovne obaveze nisu sprječavale da ostanu, naveo je izvor Alo-a i ističe da Bogoljub ne žali pare, te da se i sam šali na svoj račun zbog činjenice da je za vjenčanje iskeširao nešto manje od milion evra.

– Bogi je jako dugo želio da se Nebojša skrasi i oženi. Samim tim, spremao je pare za dan kada će se to i ostvariti. Samo pripreme pred ceremoniju koštale su ga pola miliona, a kada se saberu smještaj za goste, produženo ljetovanje i crkveno vjenčanje za svu njegovu djecu, dolazimo do sume koja je nešto manja od milion evra. Ne žali on, svakodnevno zeza Nebojšu i govori mu “Da sam znao da ćeš da mi izbiješ milion evra iz džepa, nikad ti ne bih dao da se ženiš”. Njemu je to smiješno i zaista se ne opterećuje – zaključio je izvor.

NOVAC OD SVADBE U HUMANITARNE SVRHE

Poklone u vidu novca, i to svaki od najmanje 50 dolara, Nebojša Karić je odlučio da uplati na račun za nezbrinutu djecu.

– Nebojša je šeicima iz Katara, Omana, Egipta, Afrike, ali i zvanicama iz Amerike, Kine, Indije, Nemačke, Kanade, Rusije, Srbije, Republike Srpske i Crne Gore poslao poruku da ne prima novčani poklon, već isključivo po jednu knjigu kako bi obogatio kućnu biblioteku – izjavio je Bogoljub Karić i i dodao da novčana sredstva koja su prijatelji ipak darivali, biće upućena djeci koja nisu zbrinuta.

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...