NERMIN TULIĆ: Više je za 90 minuta BiH spomenuta kroz ime Edina Džeke, nego kroz trojicu članova predsjedništva za 4 godine

radiokameleon.ba
Poznati bh. glumac Nermin Tulić je nakon utakmice Rome i Barcelone (3:0) napisao zanimljiv FB status kojeg prenosimo u cjelosti.

Poznati bh. glumac Nermin Tulić je nakon utakmice Rome i Barcelone (3:0) napisao zanimljiv FB status kojeg prenosimo u cjelosti.

“Više je večeras za 90 minuta BiH u svijetu spomenuta kroz ime Edina Džeke, nego kroz imena trojice članova predsjedništva za njihovog četverogodišnjeg mandata!”, napisao je Tulić.

Vjerujemo da će se saovim mnogi složiti, jer vrlo dobro znamo da je Edin Džeko, osim što je dobar fudbaler i pravi ambasador naše zemlje u svijetu.

 

Crna hronika bh bolnica: “Nek’ si se ti našminkala, a imaš RAK!”

 

 

Bolest nije stvar našeg izbora i mnogi od nas i ne pomišljaju da svakog od nas baš ovo jutro može zadesiti!

Većina nas “zdravih” ima svoje “ozbiljne” probleme i misle da ništa nije veće od njih. Ko god da si u životu: radnik, trgovac, bankar, službenik, doktor ili ministar pa i predsjednici oboljevaju zar ne?

Prioriteti se mijenjaju, spisak želja nestane, a ostane samo jedna želja, zdravlje! I kao po pravilu čovjek tek tad uvidi svu ljepotu života!

Obratimo pažnju na stvari koje do tada nismo primjećivali, a briga i svijest o prisutnoj bolesti je jedino što nas sprječava da uživamo u životu na neki drugi i posebniji način.

Na Facebooku smo zapazili jedan osvrt na situaciju u čekaonici, a prenosimo ga u cjelosti:

 

 0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...