Brojne scene iz trenutno najpopularnije serije na svijetu Squid Game su uklonjene, javlja Daily Mail.

Južnokorejska drama o preživljavanju emitirala je telefonski broj u nekoliko scena, a naposljetku se ispostavilo da taj broj pripada jednom južnokorejskom muškarcu. Mnogi obožavatelji počeli su svakodnevno birati taj broj, a njegov vlasnik za strane je medije rekao da je ostao zatečen.

“Nakon emitiranja serije primao sam pozive i poruke cijele dane, do te mjere da mi se bilo teško fokusirati na svakodnevni život”, rekao je.

Netflix je sada odlučio maknuti scene u kojem se prikazuje sporni telefonski broj, radi zaštite privatnosti.

“S produkcijskom kućom i dalje radimo na rješavanju problema. Uređujemo i scene u kojima se prikazuje taj telefonski broj”, rekao glasnogovornik Netflixa za The Independent. Naime, strani mediji pišu da su scene iz serije koje je Netflix naposljetku odučio ukloniti još uvijek vidljive korisnicima u Australiji.

Podsjećamo, serija prikazuje skupinu ljudi koji nemaju sreće i koji su prisiljeni zajedno sudjelovati u bizarnom nizu igara preživljavanja za novac. Ako ne dovrše izazove (koji se sastoje od jezivih zaokreta u klasičnim dječjim igrama) koji su postavljeni, umiru. Potencijalnim sudionicima se daje posjetnica na kojoj piše broj koji moraju nazvati da bi bili pozvani u igru.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=oqxAJKy0ii4[/embedyt]

Izvor (index)