Snimka koju su načinile sigurnosne kamere dvorani kazališta pokazuje da su njegovi djelatnici prišli Boebert i njenoj pratnji dok su sjedili u gledalištu. Nakon kraćeg razgovora, Boebert i njezina pratnja ustali su se iz svojoj sjedalica te napustili dvoranu. Kamere koje su pozicionirane drugdje u kazalištu pokazuju da su političarka i njezina pratnja zatim napustili kazalište.

CNN piše da su se tri različite osobe požalile na njeno ponašanje. U izvještaju koje je pozorište poslalo CNN-u stoji da su Boebert i njena pratnja uznemiravali ljude oko sebe te koristili mobitele. Navodi se i da su bili bučni. Političarka se nakon toga upustila u raspravu s radnicima te im rekla da rade isto što i osobe oko njih. Boebert i njezina pratnja nisu reagirali na upozorenje zaposlenika već su nastavili galamiti.

Radnici su političarki zatim rekli da ona i njena pratnja moraju napustiti pozorište te da će pozvati policiju ako to ne naprave. Boebert i njena pratnja prvo su zaposlenicima rekli da slobodno pozovu policiju. Međutim, njih su dvoje pozorište napustili prije nego što je policija pozvana.

(CNN/ Jutarnji list/ I..S)

Pogledajte snimak OVDJE.

The post NEVIĐENA BLAMAŽA NOVE AMERIČKE POLITIČKE ZVIJEZDE: REDARI JE IZBACILI IZ POZORIŠTA first appeared on Hayat.ba.

(Izvor: Hayat.ba)