NEVIĐENA DRAMA! Teodora i Anđelo se potukli, on nikad agresivniji, ona se tresla kao prut!

pink.rs
Iako je sve ukazivalo na to da će se njihova igra u kazinu završiti u savršenom redu, dogodilo se suprotno. Naime, Anđelo Ranković i Teodora Džehverović imali su žestoku svađu za koju se, u jednom trenutku, činilo da će eskalirati i prerasti u fizički obračun partnera.

Do svađe je došlo zbog Teodorinih izliva ljubomore, zbog toga što još uvijek ne može da mu oprosti sve što je uradio sa Anom Korać, a Anđelo je zbog toga izgubio strpljenje pa je počeo da viče na sav glas, toliko jako, da se Teodora uplašila da će njena mama čuti sve šta se napolju dešava.

– Ubijaš me u pojam, kad god to budeš radila gledaćeš me ovakvog, da li ti je to jasno? Od nas ništa neće biti – urlao je Anđelo.

Kako je majka ove pjevačice, Gordana Džehverović spavala dubokim snom, nije mogla da čuje, a ni da pretpostavi šta se između njih uopšte dešava, a Anđelo je očitao lekciju Teodori o njenom nedoličnom ponašanju.

– Ne vidim razlog da moraš stalno da mi prebacuješ, bre! Hvataj me za gušu i prebacuj mi za sastankom kad niko ne čuje! Svaki dan trpim ovo! Je l’ ti se ne sviđa šta sam uradio? Idi, idi bre! Idi kod tvoje majke sad, ‘ajde ćao! Poslije ćeš da se smiješ kad bude snimak, je l’ smiješno kad me uhvatiš za facu, pitam te!

– Ništa nije smešno. Šta si mi radio tog dana kad sam te uhvatila?

Milan Milošević je vidio ovu raspravu, pa je uskočio kako bi pomogao ovom paru, a obezbjeđenje je odmah odreagovalo kako bi spriječilo bilo kakav fizički kontakt.

– Ne mogu da trpim da mi konstantno dobacuješ! Zašto sam smoren svaki je*eni dan?! Zašto?! – vikao je Anđelo.

– Zbog mene si smoren? E sad ja tebe neću ostaviti na miru! – rekla je Teodora.

– Nije mi lijepo ovdje, nije mi lijepo! Prebacuješ mi što sam se muvao sa njom, jer si se ti muvala sa njim i masirala mu leđa! – nastavio je Anđelo.

– Nemoj više da vičeš, molim te nemoj da vičeš! Bolesno te volim, shvataš li to? – rekla je kroz plač Teodora.

Dugo su se prepirali u dvorištu, a u jednom trenutku došlo je do manjeg obračuna, a varnice su izbijale na sve strane.

Dok su razgovor privodili kraju, pokušali su da smire svoje strasti, a onda su otišli da na miru porazgovaraju o svemu što im kvari čari njihove veze. Anđelo je obrazložio šta mu smeta, a Teodora je uplakana molila da mu oprosti zbog svega što je uradila, a njeno opravdanje za to bila je pretjerana ljubomora i ljubav koju prema njemu osjeća.0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...