Ona je potpuno prsla i sav svoj bijes iskalila na Staniji Dobrojević koju je okrivila da flertuje s Markom Miljkovićem nakon nepuna 24 sata od njihovog raskida.

-Namjerno si flertovala s njim da bih ja bila loše. Ne možete da me uništitite. Šutiš i radiš iza leđa. Pokazala si kakav si čovjek. Ti si za mene bila neosvojiva tvrđava, djevojka sa stavom, a tebi svaki klošar može da priđe, urlala je Luna na Staniju, koja je bezuspješno pokušavala da joj objasni da ona nema veze sa njenim bivšim i da sama sebi pravi probleme:

-Pitaj svog psihijatra, on će ti reći da ja nemam veze s tim. Ja tebi želim sve najbolje, da se središ, da pomogneš sebi, odgovorila joj je Dobrojevićeva.

Dok je Stanija na sve načine Luni nastojala da predoči da je njene pogrešne predstave dovode stalno u iste situacije, optužujući i njenu majku Anabelu Atijas da je podstiče u tome, Anabela i Stanijina mama su između sebe komentarisale ovu svađu.

-Meni samo nije jasno zašto Stanija stalo mene upliće, ja Luni ništa nisam rekla, nisam joj pomeula ni Staniju, ni Marka. Možda je Luna željela da ovo čuje druga strana, pa je zato tako reagovala, rekla je Atijasova, a Stanijina majka se složila:

-Da, ovo je trebalo da Marko sluša, a ne Stanija!

Na kraju su svi zaključili da je Đoganijeva nepotrebno izvela ovu svađu.

Pogledajte cijelu dramu:

Izvor vijesti: Ozren Tosic / azra.ba