Šokantan video snimak na kojem se vidi fizički obračun starije žene i muškarca tokom boravka na nekoj od plaža u Crnoj Gori, uzburkao je društvene mreže.

Naime, video počinje tako što muškarac, rukama udara po licu ženu, koja mu je uzvratila istom mjerom, udarcima papučom po licu.

Sudeći po svemu, fizički obračun je počeo kada je muškarac opsovao ženu. Ono što je dodatno upalo u oči, jeste poražavajuća činjenica da je njhov obračun pokušavala da spriječi samo jedna žena, dok su se ostali smijali, komentarisali i snimali čitav događaj.

Tuča turista koji su očigledno u Crnu Goru došli iz neke od zemlje regiona, objavljena je na Instagram stranici “Podgorički vremeplov”. Kako se navodi u komentarima ispod videa, radi se najverovatnije o turistima iz Srbiije i BiH.

Muškarac je tokom napada na ženu koristio šake, te ju je udarao svaki put kada bi mu se ona približila. Revoltirana psovkama koje joj je uputio, žena je uzvraćala udarce šakama i papučama u jednom trenutku.

Ono što upada u oči, jeste činjenica da njihov obračun u početku pokušala da spriječi samo jedna žena koja je vjerovatno bila u tom trenutku sa nekim od aktera okršaja, dok su ostali samo nijemo posmatrali, sve dok se jedna grupa muškaraca ipak nije odlučila da reaguje, te i da nasilnog muškarca skloni od žene, prenosi Crna-Hronika.

Izvor: cazin.ba