Nevjerovatni refleksi: Muškarac u posljednjem trenutku spasio život djevojci

klix.ba
Nadzorna kamera je snimila momenat u kojem je muškarac pomjerio ženu kada je prema njima krenuo automobil. Naime, on joj je na taj način spasio život dok se auto iza njih zabilo u zid.

Nadzorna kamera je snimila momenat u kojem je muškarac pomjerio ženu kada je prema njima krenuo automobil. Naime, on joj je na taj način spasio život dok se auto iza njih zabilo u zid.

Video pokazuje muškarca koji djevojku povlači na stranu u posljednjem trenutku i na taj način je sklanja od udara vozila. Njih dvoje kroz par sekundi padaju na trotoar, dok se auto iza njih zabija u zid.

Događaj se desio početkom novembra na nepoznatoj lokaciji, a video je vrlo brzo postao viralan. Na početku snimka ih je moguće vidjeti kako šetaju jedno do drugog potpuno opušteni, a u idućem trenutku ulijeće sivi automobil.

Javnosti nije poznato da li su pretrpili ikakav oblik povreda, a također nije poznato kako su “završili” putnici koji su bili u sivom automobilu.

NEKE OD SLIKA KARLEŠUE NISTE NIKAD VIDJELI: Jelena poručila – “Tošić je oženio ženu s postera i napravio joj dvoje djece”

Tošić je u karijeri igrao za nekoliko velikih klubova, a između ostalog nastupapo je za Sochaux, Werder, QPR, Crvenu zvezdu, Betis, Bešiktaš… Ipak posljednjih dana sve je više u medijima zahvaljujući supruzi i poznatoj pjevačici, koja je ovaj put otkrila čak i šta je Dušu rekla nakon njihovog prvog odnosa.

Ispričala je neke zanimljive detalje o karijeri supruga.

“On je neko ko je stvarno iz najteže moguće socijalne priče dodirnuo zvijezde. On je odrastao u domu jer su njegovi roditelji bili mnogo siromašni. Rano je počeo da trenira fudbal u Proleteru iz Zrenjanina. To mu je bio bijeg iz doma. Sa 16 godina ga je kupio OFK Beograd. Naknadno sam saznala od njegovih drugara iz OFK Beograda da je ta sobica u kojoj je on živio bila oblijepljena mojim posterima. Na kraju balade, on je ženu sa postera oženio i napravio joj dvoje djece. To je divna dirljiva priča”, ispričala je Karleuša u intervjuu za Face HD TV.

Govorila je i o počecima veze s Duškom.

“On je bio jako uporan. Prvo sam zgriješila sa njim a onda sam na googleu provjerila koliko ima godina. On je tad imao 21 i ja sam mu rekla – Dečko, sad ćeš ti morati da me oženiš, pošto ova bruka mora da se opravda. Šalu na stranu imala sam sreću da imam pored sebe dobrog i kvalitetnog čovjeka koji mi se nije miješao i nije me sputavao u ovom mom ludilu – istjerivanju pravde. Samo se negdje sklanjao s puta ali me je vadio kad god upadnem u žestoke probleme”, kazala je Jelena.117

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...