Vjerovatno nikada niste čuli da posljedica analnog seksa može biti trudnoća jer se to dešava jednom u milion slučajeva. NY Post piše tvrdnju urologa Briana Steixnera koji je za vrijeme školovanja svjedočio o jednoj trudnoći koja je bila posljedica analnog seksa.

Naime, jedne noći trudna, mlada žena došla je u hitnu službu i požalila se na svijetlocrvene mrljice.

Opšte je poznato da su mrlje tokom trudnoće relativno česta pojava, ali krv je dolazila iz njezina rektuma što i nije tako čest slučaj. Na kraju se ispostavilo da žena kad je rođena nije imala uretru, vaginu i anus već samo jednu rupu naziva kloaka. U pitanju je iznimno rijetko stanje koje pogađa samo djevojke, a niko ne zna šta ga uzrokuje te se obično dijagnosticira kod rođenja i odmah popravlja.

//AVAZ.BA

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.