Luka Modrić je s momčadi u srijedu odradio trening nakon što se vratio iz Monaca gdje je dobio nagradu Golden Foot, no sam povratak u Hrvatsku nije baš prošao bajno. Naime, olujno nevrijeme pogodilo je Lijepu našu posljednjih dana, a posebno Kvarner gdje je trenutačno smještena hrvatska nogometna reprezentacija. 

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Luka se u Opatiju vratio u srijedu u jutarnjim satima, a mali avion, u kojem je on bio, imao je velikih problema sa slijetanjem, pišu Sportske novosti. Munje su sijevale na sve strane, a ni vjetar nije imao mira pa je tako pilot morao kružiti jedno pola sata oko aerodroma na Krku i čekao je nešto mirnije vrijeme kako bi sletio, a to mu je u konačnici i uspjelo. Iako je sve prošlo u najboljem redu, Luki sigurno nije bilo svejedno. 

SLOMILI MU KOSTOBRANE

‘Modrića smo stalno tukli! Čim dobije loptu slijedile su batine’

No ubrzo je stigao kod svojih igrača i odradio s njima trening čime su se svi mogli u potpunosti posvetiti pripremama za utakmicu protiv Slovačke koja se igra u subotu na Rujevici. 

GOLDEN FOOT

Modrić je osvojio nagradu koju nema ni Messi! ‘Vraćam se…’

Svi nogometaši su bili na raspolaganju izborniku Daliću koji je ovaj put radio na taktičkoj pripremi za Slovake. A što je pripremio za njih, saznat ćemo za tri dana…

Izvor: Zdravko Barišić / 24sata.hr