Lokalni izbori 2020. u Bosni i Hercegovini bit će održani 15.novembra. Nakon intervjua sa kandidatima za gradonačelnika Bihaća na ovogodišnjim lokalnim izborima, o njihovim planovima i ciljevima za grad, portal Biscani.net razgovarao je i sa Nevzetom Veladžićem, profesorom i Dikom Bejdić, novinarkom.

Emisiju koju smo snimili sa našim sagovornicima posvetili smo analizi ovogodišnjih izbora, kandidata i političke situacije na području Bihaća.

Šta su to naši sagovornici kazali o ovoj temi, pogledajte u nastavku.

Autor: Biscani.net

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.