Eh ta Uefa, nikako da se raspored Lige prvaka poklopi sa Neymarovim (27) rasporedom. Naime, mogla bi ovo biti i šesta godina u nizu da Neymar propusti famozni 11. ožujka. Jer, tad je rođendan njegove sestre Rafaelle (23), a to je za njega dan od presudne važnosti. Zadnji je put dan nakon sestrinog rođendana igrao 2014. godine kad je s Barcelonom u Ligi prvaka slavio protiv Manchester Cityja (2-1).

With Neymar missing both United games he will now have missed a game around his Sister's birthday for the last 5 years in a row 👀🤔

Neymar the family man..😂 pic.twitter.com/4XQohYV5Nh

— Footy Accumulators (@FootyAccums) 30. siječnja 2019.

Bilo ozljeda, bilo suspenzija, Neymar se u zadnjih pet godina uvijek dobro snađe oko tog famoznog datuma, a ne sumnjamo da će nešto slično napraviti i sljedeće godine. Krajem veljače tereni u Francuskoj su osobito neravni pa je uganuće gležnja neizbježno, a ako se slučajno srećom ne ozlijedi, neka pauza zbog akumuliranih žutih kartona ili direktnog crvenog neće škoditi.

Foto: Instagram

Tako je dobro računao prije pet godina kad je protiv Granade zaradio žuti za suspenziju, a isto je napravio godinu kasnije protiv Rayo Vallecana. Istina, dvije sezone zaredom imao je tešku ozljedu stopala koju i nije namjestio, ali to ga nije spriječilo da partija na štakama u sestrinom društvu.

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Bilo kako bilo, šeici već nervozno gledaju na taj uzvrat. S obzirom na njihovu reputaciju, neće biti sigurni u prolaz ni da vode 4-0 nakon prve utakmice. Možda razmisle i korak unaprijed pa organiziraju slavlje za Rafaellu u Parizu kako bi brat Neymar samo nakon utakmice mogao lagano u noćni provod. A naravno, postoji i druga mogućnost, da ipak tu utakmicu odigraju bez Brazilca.


Više saznajte na izvornom linku: Fabijan Hrnčić – Neymar rođendan sestre, opet propušta utakmicu? / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.