Program putovanja:

1. dan Beograd – Santorini: Turistički aranžman započinje 2 sata prije ZVANIČNO OBJAVLJENOG VREMENA polijetanja aviona sastankom kod šaltera na Aerodromu Nikola Tesla i preuzimanjem putne dokumentacije od predstavnika agencije. Putnik pristupa šalteru za predaju prtljaga, šalteru za pasošku kontrolu. Od momenta predaje prtljaga do momenta slijetanja, brigu o putniku preuzima služba aerodroma i kabinsko osoblje. Čarter let. Po slijetanju, slijedi pasoška kontrola, preuzimanje predatog prtljaga i transfer do hotela po rasporedu u hotele gdje gosti borave. Smještaj u sobe (soba je rezervisana od 16h a može biti i ranije u slučaju raspoloživosti), noćenje. Transfer do smještaja će se obaviti najbliže moguće, može se obaviti autobusom, mini busom, taksijem ili drugim vozilom, kao I kombinacijom više vrsta prevoza, a u zavisnosti od udaljenosti i razuđenosti izabranog smještaja. Moguć je prevoz prtljaga drugim vozilom. Raspored soba određuje isključivo recepcija.

2. do 10. dan Santorini: Slobodni dani za individualna razgledanja, posjete i odmor. Mogućnost organizovanja fakultativnih izleta (min za realizaciju je 20 osoba), noćenje sa uslugama navedenim u cjenovniku.

11. dan Santorini – Beograd: Napuštanje soba najkasnije do 12h (ili ranije u zavisnosti od vremena polijetanja aviona), slobodno vrijeme do transfera na aerodrom, čekiranje i pasoška kontrola. Direktan čarter let do Beograda sa međusletanjem na Karpatos. Dolazak u Beograd. Završetak usluge.

VRIJEME POLIJETANJA AVIONA I DOLASKA NA AERODROM BEOGRAD: Očekivano vrijeme polijetanja aviona za Santorini je u jutarnjim satima. Putnu dokumentaciju sa vaučerima, fiskalnim računima, kontaktima predstavnika ili adresom hotela uručićemo Vam 2 sata prije najavljenog vremena polijetanja aviona na šalteru agencije na aerodromu Nikola Tesla. Kontakt telefon osobe koja prati grupu na aerodromu je 069-2620-110. Telefon je aktivan tek 2 sata prije zvanično objavljenog vremena polijetanja. Za sve informacije prije toga pozovite svoje uplatno mjesto. Obaveza je putnika da dostavi tačan broj mobilnog telefona, kako bismo bili u mogućnosti da Vas obavjestimo putem SMS poruke o tačnom vremenu leta, odnosno sastanku putnika. Obavještenje putem SMS-a ili e-maila Vam dostavljamo najkasnije 24h pred put. Ukoliko iz bilo kog razloga niste dobili informaciju o tačnom vremenu polijetanja aviona iz Beograda, obavezno kontaktirati agenciju. Avio prevoznik je AVIOLET (Air Serbia). Putnici će u avionu biti posluženi sendvičima, vodom i keksom. Kafa i sokovi uz doplatu. Po putniku je dozvoljeno nošenje 1 komada prtljaga do 23kg težine, kao i 1 komad ručnog prtljaga dimenzija 40x20x55cm do 8kg, koji odgovaraju standardu AIR SERBIA. Napominjemo da se svaki dodatni kilogram naplaćuje po važećoj tarifi avio prevoznika u momentu putovanja a koja je podložna promjeni (6€ po kilogramu u sezoni 2018-informativno). Let Beograd – Santorini traje oko 1h i 45 min. Let Santorini – Karpatos oko 35 min, Let Karpatos – Beograd oko 1h 55min.

 

Izaberite odgovarajući termin za deset noćenja za jednu osobu sa doručkom u hotelu sa 4* sa uključenim avio prevozom!

Ponudu pogledajte na  LINKU.

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našem prodajnom mjestu u SCC-u (-1 sprat).

Izvor: Citydeal / novi.ba