Nezapamćen slučaj incesta: Majka se udala za sina, a kasnije i za kćerku

fokus.ba

Patricia Ann Spann (44) osumnjičena je da se prvo udala za svojeg sina, a onda i za svoju kćer. Kći Misty Velvet Dawn Spann (26) je priznala incest pred sudom u Oklahomi. Dobila je uvjetnu kaznu i brak je u međuvremenu poništen.

Postupak protiv njezine majka je i dalje u tijeku, a ročište ja najavljeno za januar.

Majka i kći su se vjenčale u martu 2016. godine. U augustu je socijalni radnik napravio prijavu, a mjesec dana kasnije majka i kći su uhapšene.

Tijekom istrage se pokazalo da se Patricia Ann 2008. godine udala za 18-godišnjeg sina Jodyja Calvina. Nakon 15 mjeseci brak je proglašen nevažećim zbog incesta. Tada očito nije došlo do nikakvog procesa protiv Patricije.

Patriciji su djeca oduzeta i posvojila ih je i odgajala njihova baka. Godinama nije bila u kontaktu s djecom sve do prije nekoliko godina kada je srela kćer. Kći je kasnije rekla da je između njih “kliknulo” čim su se srele. Jody je pak medijima rekao da je bio pod pritiskom.
– Moja majka je silila moju sestru na to i puno ljudi je to znalo – rekao je Jody.

Patricia Ann tvrdi da se za kćer udala kako bi ju posvojila. Rekla je da se prija braka informirala o zakonima i da brak nije ilegalan jer u dokumentima piše da je majka djeteteta baka koja ih je posvojila, pišu mediji.0

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...