Iako izgleda poput tinejdžera, Denis Vašurin, prema rodnom listu, rođen je 1987. godine.

Denis je postao jedna od najzanimljivijih tema na ruskim društvenim mrežama nakon intervjua koji je objavljen na Jutjubu. I on sam priznaje da kad god ljudima otkrije svoje godine, gotovo uvijek ostanu u nevjerici, prenosi Index.

Zbog toga mu je draže živjeti u malom selu u ruskoj regiji Krasnojarsk, umjesto da se preseli u grad. Tamo ga svi poznaju, a on vrijeme može provoditi radeći ono što voli – lov, ribolov – i biti sa svojom djevojkom.

U intervjuu Denis je otkrio kako su njegovi roditelji vrlo rano uočili da on nije poput druge djece. Uvijek je bio najmanji među vršnjacima, ali to mu u početku nije smetalo. Međutim, kako je stario, razlika između njega i druge djece njegove dobi postajala je sve očitija, a do njegovih tinejdžerskih godina izgledalo je kao da je prestao stariti. Na fotografiji iz srednje škole izgleda poput djeteta među svojim vršnjacima.

– Kad sam shvatio da se više neću fizički mijenjati, prvo sam se osjećao pomalo nelagodno, rekao je Denis.

Iako uspijeva voditi manje-više normalan život, usprkos neobičnom izgledu, Vašurin priznaje da ponekad mora objasniti i dokazati svoje stvarne godine.

Sjeća se da ga je jednom zaustavila saobraćajna policija i da je osumnjičen za krivotvorenje vozačke dozvole. Nakon što je potvrdio godine, saobraćajni policajac počeo se šaliti kako izgleda mlado, što je on smatrao neprimjerenim.

– Zašto to moram objašnjavati nekome svaki put, pita se 33-godišnjak.

Denis kaže da ga čak i oni koje poznaje pitaju osjeća li se mlado kao što izgleda, ali on kaže da usprkos njegovom mladolikom izgledu, njegovo tijelo stari istom brzinom kao i kod drugih ljudi njegove dobi.

Što se tiče njegove ličnosti, njegovi prijatelji i djevojka zovu ga djedica.

Dosadan sam, tvrdoglav sam, letargičan sam, poput medvjeda tokom hibernacije, objasnio je Denis kroz smijeh.

Sa svojom djevojkom u vezi je četiri godine. Srećom, poznaju se dugo pa joj nije morao dokazivati koliko je star.

Iako je svjestan da mnogima njegov mladenački izgled može izgledati šokantno, traži da ga se ne ocjenjuje samo kroz njegov izgled.

– Ne možete živjeti moj život, stoga nemojte suditi, rekao je.

Denis nije otkrio je li ikad posjetio doktora u vezi svog stanja.

Izvor: Oslobođenje.ba

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.