Simpatije između Manojlovićeve i Harisa Berkovića planule su još letos, što je bio razlog raskida trogodišnje veze sa košarkaškim stručnjakom.

Između njih se hemija ne može poreći. Kada su zajedno, na sceni ili u bekstejdžu, varnice pršte na sve strane, ali i osmesi i poljupci. Da se nešto posebno dešava između pjevačice Rade Manojlović (30) i njenog kolege Harisa Berkovića (21), dešava se, a ekipa „Blica” se u to uvjerila na snimanju posljednje „Grand parade”, gdje njih dvoje nisu krili emocije. Ni to što je devet godina starija od Harisa, nje sprečilo Radu da se upusti u vezu s kolegom.

Haris i Rada su bliže počeli da sarađuju još prije pola godine, a Rada je tada bila u vezi sa Momirom Gajićem. Hemija je učunila svoje, a Rada je prekinula vezu sa Gajićem upravo zbog mladog Berkovića.

Bez obzira na jaku hemiju koja se osjeća između novopečenog para, ni Rada ni Haris ne daju ishitrene izjave. Haris je vrlo džentlmenski rekao:

– Zahvalan sam produkciji što me spojila sa Radom i pružila mi priliku da sarađujemo. Ona je jako privlačna, zgodna i lijepa djevojka i svakome bi prijalo da ga povezuju s Radom – rekao je Haris, ne demantujući vezu sa Manojlovićevom.

Rada je svojom još dvosmislenijom izjavom potvrdila izreku da gdje ima dima ima i vatre.

– Haris je jedan zgodan momak. Mi se družimo zasad, ali videćemo šta će biti. Ništa ne isključujem – poručila je pjevačica.